Åbningstider:
Man: 9-18
Tirs - Tors: 9-17
Fre: 9-12

Kostændring

Ønsker du hjælp til dit vægttab? Så kan du bestille/købe Cambridge produkterne her, blive vejet og vejledt i vejen til vægttab.

Viljen til at ville skaber evnen til at kunne

Overvægtige har en øget sygelighed, øget dødelighed, dårlig trivsel samt er udsat for social udstødelse og diskrimination. De mest kendte livsstilssygdomme grundet overvægt er: diabetes, forhøjet blodtryk, blodpropper og forhøjet kolesteroltal. Overvægtige har i mange tilfælde sociale udfordringer og er hæmmet af manglende overskud, selvtillid og selvværd.

Fakta:

  • 47% af den danske befolkning er overvægtige dvs. har et BMI på 25 eller derover
  • 13% af den danske befolkning er svært overvægtige dvs. de har et BMI på mere end 30

BMI for en normalvægtig: 18,5-29,9 

Hjælp til vægttab

Der findes mange forskellige kure til vægttab – og man kan fristes til at hoppe på en tendens for at tabe de overflødige kilo. Hvilken kur der passer til din nabo, behøver ikke at passe til dig.

Jeg tager udgangspunkt i dig og vi finder sammen ud af, hvilken vej du skal vælge for at nå dit mål. Vi mennesker er vanedyr og uanset hvad, så kræver det en grundlæggende ændring af vanerne. Dårlige vaner kan være “tunge drenge”, men med den rette forståelse, får du skiftet de “tunge drenge” ud med “balletdansere”. Det tager omkring tre uger (og mange gentagelser) at implementere en ny vane.

Motivation

Det er meget vigtigt at du for at opnå et vægttab, er motiveret. Du skal have overskud til at gøre en indsats for at ændre på dine vaner. Mange oplever at de i starten er top motiveret, men at det undervejs er svært at fastholde motivationen. Vi hjælper dig med at fastholde motivationen, så dine mål kan nås.

Måltidserstatning er en del af hemmeligheden bag Cambridge vægtplanens succes, den indgår i kurens første faser, og som mange vælger at bruge som et tillæg til kosten efter endt kur.

Astronauterne hos Nasa var de første, som nød godt af Cambridge produkterne. Nasa skulle bruge en nem, hurtig og effektiv næring, og valget faldt på de produkter, der i dag fungerer som måltidserstatning og indgår som en vigtig del af Cambridge Vægtplans 5-trins kur.

Alle typer af måltidserstatning findes i flere smagsvarianter og bruges i kurens begyndelse som erstatninger for hele måltider, men kan også benyttes som snacks eller tillæg til din normale kost.

Vægttab – stort eller lille

Det kan være en stor udfordring at klare et vægttab på egen hånd. Mange kan godt tabe et par kilo uden besvær, men de hopper hurtigt retur på kroppen. Man når til et tidspunkt, hvor det er svært at fastholde motivation og oplever at vægttabet går i stå. Her kan mødet med en  Cambridge-kostvejleder blive til et vendepunkt.

Hvis du ønsker at opnå et varigt vægttab, så er vejen at omlægge sin kost. Det er vigtigt at du i denne proces mødes løbende med mig. Så kan vi sammen følge op på dine mål og de udfordringer, du møder i hverdagen. Du får råd og redskaber til, hvordan du holder fast i din nye livsstil.

Fordi vi får implementeret nye sunde kostvaner i din hverdag, betyder det ikke at du  har lov til bøffer, bearnaise og rødvin – hvis fundamentet er i orden, kan du godt tåle at skeje ud, du vil opleve at både din trang samt pladsen i mavesækken er begrænset.

mine-billeder/5trinsprogram_dk1-hjemmeside.png

Hvor mange konsultationer?

Det er meget individuelt hvor mange konsultationer du har brug for. Det afhænger af dine problemstillinger og hvor intensivt du arbejder med at ændre dine kostvaner. I starten anbefaler vi at du kommer minimum 2 gange med 1 uges mellemrum. Herefter hver 14. dag. Når du har gået her et stykke tid, kan der gå længere tid mellem dine konsultationer.

Du kan læse mere her:

http://cambridgedanmark.dk/

Cambridge har tilknyttet en læge, der altid kan konsulteres for råd og vejledning.

Du kan ikke købe produkterne i butikkerne, de sælges kun hos os, der er uddannet Cambridge Kostkonsulenter.

Du kan blive vejet på min Tanita vægt.

I klinikken hedder vægten “Sladderhanken” og måler ud over vægt i kg også fedtmasse, muskelmasse, væske, knoglemasse, viceral fedt (det fedt, der sidder omkring organerne og derfor hæmmer deres funktion), BMI og det der kan overraske de fleste – din fysiske alder, dvs den alder, vægten vurdere du har udfra de oplysninger den samler. Vægten kan kun tælle 15 år oveni indtastet alder, så til tider skal der et pænt vægttab til, før den fysiske alder rykker sig.

Du kan få støtte til din sukker og mad trang med Akupunktur.

Jeg vil ofte køre et forløb med begge dele.

Du kan få tilskud fra Sygesikring Danmark til din Akupunkturbehandlinger.

https://www.sygeforsikring.dk/nyheder

Har du en Sundhedsforsikring, dækker de ofte Akupunkturbehandlingerne.

Book din tid i dag

bubblemedia