Åbningstider:
Man: 9-18
Tirs - Tors: 9-17
Fre: 9-12

Dermaoxy

Vil du forebygge rynker og slaphed i ansigts huden, du gerne vil have minimeret, eller mangler din hud fugt? Så er dermaOXY behandlingen effektiv.

dermaOXY oxygenbehandling

dermaOXY Oxygenbehandling, er Danmarks førende oxygenbehandling.
Vores absolut mest effektive ansigtsbehandling til såvel ham som hende, der kan forbygge rynker og slaphed samt moden eller fugtfattig hud.

dermaOXY ansigtsbehandling, er en meget eftertragtet behandling i såvel Danmark som udlandet. Behandlingen giver blød, gennemfugtet, spændstig og mærkbart mere fyldig hud.

Jeg tilbyder

Oxygenbehandling er en teknik hvor jeg anvender 90 % komprimeret ilt eller luft under højt tryk, der presser et serum ned i huden (det kan være Hyaluron som er fugtbindende eller Syn som er et naturligt anti-age serum, der afslapper musklerne). Dette er langt mere effektivt end hvis man påfører en almindelig creme. Jeg anvender en airbrush til at indsluse serummet, således vil du føle et koldt pust i ansigtet.
Som noget helt nyt kan vi indsluse serum med luft og derefter massere serum ned med 90 % ilt med en in2oxy pen, dette gør at serummet kommer dybere ned i huden hvor den mangler fugt, samtidig med at cellerne bliver boostet.
Scanninger viser, at collagen scoren kan gå fra 62 til 88, derved ser huden mere fyldig og sund ud efter bare 1 behandling og fugten stiger voldsomt.

Produkterne er bygget op på Hyaluronsyre, vitaminer, grøn the samt peptider. Ingen parabener.

Behandlingen øger kollagen og fugt scoren, giver ny vitalitet, små rynker og linjer udviskes. Huden føles glat, frisk, spændstig og boostet. Giver et hurtig og synlig markant løft til huden.

Der er synlige resultater efter første behandling, men for optimalt resultat anbefales en kur på 6 behandlinger over 6-8 uger.
Derefter vedligeholdes med behandlinger hver 4 til 12 uge, alt efter hudens beskaffenhed.

DermalRollings er en hudforyngende behandling (som kun foretages af godkendte klinikker), hvor man med en rulle ( i det følgende kaldt dermalRollings ) med micronåle, der føres henover huden, laver tusindevis af micro kanaler (microhuller) i hudens overflade.

Disse ”microhuller” åbner midlertidigt hudens porrer uden at huden beskades og gør huden mere
gennemtrængelig for næringsstoffer i f.eks. cremer/sera der påføres efterfølgende, hvilket gør virkningen af efterbehandlingen betydeligt større. I den naturlige genopbygning og reparation af huden for at lukke
”mircohullerne” vil produktionen af to af de vigtigste proteiner i huden - kollagen og elastin øges, hvilket
er med til at gøre huden mere smidig, friskere og mere velplejet.

Du kan yderlige få Microdermabrasion

Dette er med til at optimere dermaOXYgen behandlingerne.

Maskinen kan massagere og rense din hud

Maskinen kan desuden behandle med ultralyd.

http://www.dermaoxy.com

Book din tid i dag

bubblemedia