Åbningstider:
Man: 9-18
Tirs - Tors: 9-17
Fre: 9-12

AMD behandling hos Akupunkturgården Haldrup

Lider du af tør eller våd AMD - også kendt som øjenforkalkning kan det være du skal igennem en AMD behandling? Hos Akupunkturgården Haldrup tager jeg, Inge-Vibeke Eskholm, gerne imod AMD-patienter. AMD står for ‘Age-related Macular Degeneration’, og sygdommen resulterer i en gradvis forværring af synet. I sidste ende kan det føre til visuelle hallucinationer (ikke som følge af mentale sygdomme) samt blindhed. Med den rette behandling kan de fleste patienter opnå klare forbedringer. 

Mine AMD behandlinger tilbydes i Horsens ved Aarhus og Vejle.

Personligt tilrettet AMD behandling

Kunderne i min klinik henvises ofte af de lokale optikere i Horsens, Vejle eller Aarhus. Jeg sørger altid for at tilrettelægge en behandlingsplan, der tager udgangspunkt i din situation - særligt i forhold til livsstil og medicinforbrug. Grundig dialog er altid en del af mit arbejde, og du kan forvente en høj grad af inddragelse, og du er altid velkommen til at spørge mig, hvis du er i tvivl om noget vedrørende din behandling.

AMD behandlingen foregår bl.a. ved øjenakupunktur, som har til formål at styrke blodforsyningen til øjnene samt afgifte nethinden, leveren såvel som hele kroppen. Jeg opnår ofte mærkbare synsforbedringer hurtigt, og du kan som patient opnå storslåede resultater inden for en overskuelig fremtid. Faktisk kan nogle patienter endda læse avisen igen efter behandling!

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til mig, eller vil du gerne bestille en tid til en undersøgelse, er du velkommen til at ringe på telefon 23 93 19 30. Du har også mulighed for at booke en tid online via dette link. Jeg indleder enhver behandling med en grundig samtale, hvor vi klarlægger de gældende forhold for dig samt behandlingstypen.

Jeg glæder mig til at tage imod dig i klinikken på Møllebæk 96 i Horsens.

Book din tid i dag

bubblemedia