Åbningstider:
Man: 9-18
Tirs - Tors: 9-17
Fre: 9-12

Posturologi hos Akupunkturgården Haldrup

Har du vedvarende problemer med nakken, skuldrene, knæene eller hofterne? Posturologi omhandler viden om kroppens positur og stilling samt behandling af lidelser, der følger en ikke-optimal kropsholdning.

Hos Akupunkturgården Haldrup får du posturologisk behandling af mig, Inge-Vibeke Eskholm, og jeg sørger altid for en sammenhængende behandlingsproces, der giver dig mærkbare resultater.

Overraskende mange problemer kan afhjælpes med denne behandlingsform, og jeg inddrager gerne flere forskellige behandlingstyper for at opnå det bedste resultat.

Kroppens holdning er kilen til mange problemer

At holde en krop i balance er ikke en nem opgave. Det kræver et enormt kompliceret stykke koordineringsarbejde mellem hjernen og musklerne. Her bruges sanse-input fra øjne, ører samt ankler, knæ og nakke - og naturligvis rygradden.Det giver kroppen mulighed for hele tiden at korrigere kroppens holdning og sørge for stabilitet.

Fungerer dette system ikke optimalt, kan det føre til tilbagevendende smerter i hovedet, ryggen, skuldrene, knæene, hofterne og fødderne foruden piskesmæld, muskelgigt, indlæringsproblemer, svimmelhed og balanceforstyrrelser, kognitive problemer og meget andet. 

Jeg benytter en lang række forskellige posturologiske behandlingsmetoder, og de varierer mellem alt fra sko-indlæg til micro-nåle i øjet. Uanset hvad tager behandlingen udgangspunkt i en nøje undersøgelse af din fodstilling, kæbestilling, hoftestilling og øjenmuskulatur samt meget andet.

Faktisk er øjet et yderst vigtigt posturologisk organ, da det er de toniske muskler i dette system, som stabiliserer synsoplevelsen - og derved har en afgørende betydning for at opretholde balancen. Faktisk har jeg tidligere oplevet at ordblindhed kan kureres ved posturologisk behandling af øjet.

Ring i dag og book tid til en undersøgelse

Vil du vide mere om de mange muligheder, der kommer med posturologi, er du velkommen til at ringe på telefon 23 93 19 30. Jeg stiller gerne min ekspertise til rådighed og svarer på dine spørgsmål. Du kan endvidere booke tid online her. Du finder klinikken på Møllebæk 96 i Horsens, hvor tager imod mange patienter fra lokalområdet samt Vejle og Aarhus. Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

bubblemedia