Åbningstider:
Man: 9-18
Tirs - Tors: 9-17
Fre: 9-12

Cupping massage hos Akupunkturgården Haldrup

Har du problemer med muskelspændinger, eller vil du gerne af med uønsket appelsinhud? Cupping massage er en yderst effektiv terapiform, som foregår ved placering af sugekopper oven på huden.

Metoden tager udgangspunkt i viden samlet over mange år, og det har vist sig særdeles effektivt.

Hos Akupunkturgården Haldrup tilbyder jeg, Inge-Vibeke Eskholm, at udføre cupping massage som uddannet cupping-terapeut.

Cupping er nærmest omvendt massage

Hvor almindelig massage fungerer ved at trykke muskelfibrene og vævet sammen, har cupping massage den helt modsatte virkning. Bindevævet og musklerne løftes ved at skabe et undertryk, så blodcirkulationen optimeres.

Herved frigøres affaldsstoffer og myoser, og det kan afhjælpe en hel del forskellige problemer:

  • Sportsskader af forskellige slags
  • Stivhed i leddene
  • Nedsat led-funktion
  • Fibromyalgi
  • Strækmærker
  • Ridebukselår
  • Iskias problemer
  • Frossen skulder
  • Føleforstyrrelser i armene

 Behandlingen begynder med en let olie-massage, og herefter påsættes cupperne. De trækkes langsomt over de spændte områder, hvor de på nogle punkter bliver siddende i 5-10 minutter. Hvis musklen er syret til eller vævet stift, vil huden skifte farve, hvilket vil efterlade et mærke. Efter 4-5 dage vil der dog intet være at se.

Vil du vide mere om cupping?

Ønsker du at høre nærmere om de mange muligheder, der følger med cupping, er du velkommen til at ringe på telefon 23 93 19 30 - jeg svarer gerne på dine spørgsmål. Her kan du også bestille tid til en behandling. Jeg hjælper endvidere gerne med at sammensætte en sammenhængende behandlingsplan, hvis du har et vedvarende problem, som kræver flere forskellige behandlingsformer.

Klinikken findes på Møllebæk 96 i Horsens - tæt på både Vejle og Aarhus. Jeg glæder mig til at tage imod dig.

 

Denne behandling kan kombineres med Akupunktur eller Musclecup® behandling. 

Musclecup® : Bindevævsmassage Her foregår selve behandlingen, at kæmpecupper placeres på de valgte muskler. Vakuummet i cupperne trækker ud i musklerne, som udvides. Blodgennemstrømningen øges og musklerne fyldes med næringsstoffer og tømmes for affaldsstoffer, så de kan yde deres optimale.

http://cupping.dk

bubblemedia