Åbningstider:
Man: 9-17 | Tirs: 9-14
Ons - Tors: 9-17
Fre: 9-16

Bindevævsmassage.

Har du store spændinger i kroppen:

Så er bindevævsmassage rigtig godt til at opløse dine spændinger, øge blodcirkulationen og rense bindevævet for affaldsstoffer.

Bindevævsmassage øger blodcirkulationen, opløser spændinger og renser bindevævet for affaldsstoffer. Behandlingen er særligt velegnet til spændinger i nakke og ryg, knæproblemer, slidgigt, kredsløbsproblemer, ødemer og Cellulite/ appelsinhud.

content/bindevaevsmassage.jpg

Hvad er bindevæv?

Bindevævet findes overalt i kroppen. Det ligger rundt om alle vores muskler, inde i alle muskler, endda rundt om hver muskelcelle. Det er en del af vores hud, ledbånd, blodkar mm. Det udgør altså en stor del af vores krop. Før i tiden troede man at bindevæv var noget ‘indpakning’ til muskler og organer og at det var ganske ubetydeligt. Man har dog inden for de seneste år fundet ud af at der ligger både nerver og blodkar i bindevævet og at man kan have stivhed og smerter i sit bindevæv.

Hvis bindevævet er stift og smertefuldt, gør det ondt. Det er en følelse der ofte forveksles med ‘ømme muskler’. Flere eksperter hævder at når man har ondt, er det ikke musklerne, men det omkringliggende bindevæv der gør ondt. Når vi danner syre og affaldsstoffer, binder det til bindevævet. Det kan give en hel række af problemer, som bl.a. stivhed, ømhed, bulet og knoldet hud, appelsinhud/ celullite, men også ondt i ryggen, ondt i led, tarmproblemer, hovedpine, akne, forstoppelse, væske/ hævelse i kroppen,træthed og meget andet. Det kan sidde stort set alle vegne, fordi vi har bindevæv over det hele. Et typisk sted, i hvert fald for kvinder, at ophobe affaldsstoffer, er på hofter, baller, lår og mave.

Formålet med denne helkrops-behandling er at afgifte bindevæv og muskler, ved hjælp af moderne cuppingmassage. Det foregår ved at der køres sugekopper henover bindevævet, som skaber et undertryk som frigiver den syre og de affaldsstoffer der ligger bundet i vævet, ud i kroppen, hvor de bliver udskilt ved hjælp af lymfesystemet.

 

Formålet med denne helkrops-behandling er at afgifte bindevæv og muskler, ved hjælp af moderne cuppingmassage. Det foregår ved at der køres sugekopper henover bindevævet, som skaber et undertryk som frigiver den syre og de affaldsstoffer, der ligger bundet i vævet, ud i kroppen, hvor de bliver udskilt ved hjælp af lymfesystemet.

OBS, da behandlingen er stærkt afgiftende er det vigtigt, efterfølgende, at drikke rigeligt med vand. For de flestes vedkommende, opleves en lethed i krop og sind, sjældent kan der dog forekomme hovedpine.

Prisen for en helkrops bindevævsmassage er 600 kroner.

bubblemedia