Som kræft patient kan jeg varmt anbefale Akupunkturgården i Haldrup. Jeg var i kemo terapi behandling, og var meget ramt af bivirkninger fra kemoen. Ingen appetit, kvalme, opkast, indre uro/angst mm.

Ved mit seneste besøg siger Inge at hun lige vil hjælpe mig med at få noget appetit. Jeg havde på det tidspunkt tabt 17 kg og havde ikke spist længe. Levede stort set kun af væske jeg fik via drop på sygehuset.

Men på vej hjem fra Inge den dag, fik jeg pludselig sult, så jeg købte en burger og spiste det hele da jeg kom hjem.
Der er noget magisk over den akupunktur som Inge giver. Hun har hjulpet mig med angsten, kvalmen og diverse. Der var ligesom en mere ro over mig efter hver behandling.

Og ikke nok med at behandlingerne hjælper mig, så er Inge et fantastisk rar og empatisk menneske som virkelig ønsker at hjælpe andre. Og alt dette foregår i dejlige og hyggelige omgivelser i Akupunkturgården Haldrup.
Kan varmt anbefales!

– Martin Nordahl Porup Pedersen

Halløj.

Tak for Cupping behandling den anden dag- har det fantastisk. Tænk sig, har gået med hovedpine siden jeg var teenager.
Nu har jeg ikke taget en eneste pille siden den 28.december. 
3-Akupunktur og Cupping behandlinger hos dig og jeg har fået et nyt liv. 

– Addie Rasmussen

Halvanden måned med konstant migræne/hovedpine, og store spændinger i nakke og skulder, har nu haft en weekend uden smerter, en gang akupunktur, og et helt nyt menneske, hvor er det skønt, og glæder mig allerede til en ny tid.

Tusind tak til dig Inge, et helt fantastisk dejlig varmt menneske du er, føler sig virkelig velkommen, lige fra man træder ind af døren, tak for en virkelig hurtig behandling.

Ikke noget at sige til du er en eftertragtet behandler, hjertet på rette sted.

– Aksel Bech

En glæde så stor. 

Smukke Katja og hendes Martin har gemmen 1 1/2 år så brændende ønsket sig igen at blive forældre. 

De har 2 dejlige piger på 7 og 8 år. 

Katja er behandlet med Akupunktur og efter 3 behandlinger er graviditetsprøven positiv. 

Katja har det rigtig godt og kommer nu kun til akupunktur for at blive godt passet på. 

Inge du er en ener – kan tydelig huske, da jeg var hos dig første gang og du sagde, det skal vi nok få styr på, og det fik du, meget hurtig 

– Katja Hansen

5 stjerner er ikke nok! 

Efter næsten 4 mdrs hedeture grundet kemo og anden kræftbehandling, har jeg endelig kunnet sove en hel nat efter Inges fantastiske behandling med akupunktur. Jeg kan helt klart anbefale Inge hvis du lider af senfølger efter kræftbehandling.

– Gitte Müller

En dejlig solskinshistorie på en regnvejrsdag.

Inger Grethe bliver behandlet med Akupunktur, Microlight og Galileo træning for hendes manglende balance og svimmelhed.

Inger Grethe skriver :
Det var et stort chok at få diagnosen Parkinson, må indrømme, at lægerne sagde, det ville være spild af penge at prøve akupunktur,
hvilket jeg var blevet anbefalet af andre. Alt skulle imidlertid prøves.
Turen gik derfor til Akupunkturgården Haldrup ved Inge Eskholm..
Jeg vurderede, at akupunktur trods alt er en mere end 1000 år gammel behandling, spørgsmålet er bare at finde en, der har lært det, en man har tillid til, kan sit kram.

Det fandt jeg, Inge har været med til, at jeg har en næsten normal dagligdag.
Jeg tager fast ud til hende hver 4. uge, og hun sørger for kroppen er i balance, jeg får kun lidt medicin men er klar over, at det vil blive øget gennem årerne men jeg er slet ikke i tvivl om at akupunkturen er skyld i, at hverdagen fungerer.

Tak Inge…. Det er også dejlig at møde op til dit altid gode humør og store omsorg,
Jeg vil varmt anbefale akupunktur også til andre dårligdomme.

– Inger Grethe Nielsen

Inge er meget dygtig, empatisk og grundig. Jeg får både akupunktur- og cupping-behandlinger, som har stor effekt på en krop med slidgigt og svære Modic forandringer og følger af ophobning af giftstoffer og fødevareintolerancer.
Genoptræning støttes også vha. Cupping- og Galileo-behandlinger.

– Henriette Fogh

Dan på besøg med en ny opereret skulder. Han er multiallergisk for stærk smertestillende medicin, så det er fantastisk vi har en ildsjæl som dig kære Inge.

Han har haft god effekt af din behandling i dag og det gælder både skulder og nakke han klarer sig nuværende udelukkende på din behandling og Panodil. Tusind tak for din hjælp og omsorg, du er meget dygtig i dit fag og tillige et hjertevarmt og godt menneske 

– Hanne Kjærholt Schau.

Har du ondt nogen steder? Som eliteidrætsudøver undgår man sjældent under en hel sæson at få ondt et eller andet sted. For mig havde jeg lidt bøvl med anklen og knæet. Efter få behandlinger ude hos Akupunkturgården Haldrup ved Inge, fik hun mig hurtigt klar til kamp og træning igen. Ved hjælp af blandt andet nåle og laser gik både irritationen og hævelse hurtigt væk. Inge er yderst kyndig inden for idrætsskader, men osse med almindelige skavanker som skulle opstå. Hendes passion, kendskab, og dedikation inden for faget er en oplevelse i sig selv og man føler sig virkelig i gode hænder. Inge er stort set altid til rådighed og villig til at hjælpe os basketball spillere tilbage på banen hurtigst muligt. Jeg vil yderst anbefale Akupunkturgården Haldrup, næste gang der skulle opstå den ene eller anden form for skade hos dig!

– Christian Lindberg, Horsens IC.

Hey Inge. Tak for dette dejlige år med alle dine gode hjælpende behandlinger på Akupunkturgården Haldrup.
Dem har jeg virkelig været glad for at kunne få udbytte af som  elite basket spiller!
Rart at kunne komme ud til dig mere eller mindre når som helst, at jeg har haft brug for en lille eller større aflaster og tur under Nåle og Cupper..  Galileo Trænning har også været en god hjælp.
Det er noget, der kan mærkes positivt og effektivt.
Det vil jeg til enhver tid anbefale andre sportsudøvere – og bestemt alle folk..

– Jonas Zohore.

Jeg har en lille solstråle historie som jeg gerne vil dele med jerhånden gik fuldstændig amok var der en rigtig god ven, der sagde ” Du skal ud til Inge Eskholm, hun kan hjælpe dig hun har hjulpet mig og hun er dygtig”

Nu er det et år siden jeg er startet ved Akupunkturgården Haldrup. Jeg tager ikke smertestillende mere (har dog lidt til at ligge i nødstilfælde ) : ) Man kan røre ved min arm ned til håndledet uden der sker noget. Jeg får ingen krampe anfald mere og humøret er steget 80 % . Det har været en lang rejse og kamp i smertehelvede indtil jeg kom under Inges dygtige hænder.

I dag har jeg stadig smerter; men dem kan jeg leve med. Jeg har fået diagnosen reflexdystrofi og de små nerver ud i hånd og finger er beskadiget. Men takket være Inge Eskholm fra Akupunkturgården Haldrup er livet værd at leve igen og og jeg sender hende mange varme tanker hver gang der er en lille forbedring at spore : )

– Annika Alfastsen

Kære Inge Eskholm. Jeg vil gerne sige dig 1000 tak for støtten i forbindelse med min deltagelse i Horsens – Paris 2016 med Team Best of Horsens.

Tak fordi du med din støtte har bidraget til at hjælpe børn og unge i Horsens, men ikke mindst at du gennem din støtte bidrog til at jeg fik opfyldt min drøm og har fået en stor og uforglemmelig oplevelse med videre.

Tak for dig ♥

– Rikke Melchior Trudslev

Jeg har fået konstateret slidgigt i hoften. Smerterne har været jævnt stigende det sidste halve år. Derfor sagde lægerne, at jeg skulle have en ny hofte, hvilket jeg ikke er parat til lige nu. En bekendt fortalte mig om en myoreflexterapi behandling. Den skulle kunne tage smerterne i benet, så jeg kunne få min søvn igen. Problemet var dog, at manden, der gennemfører den behandling, bor i Sydtyskland. Derfor fandt jeg frem til Inge Eskholm. Hun har også forstand på den behandling. Jeg har nu fået behandlingen i 6 uger. Det er lykkedes at komme af med mine smerter i benet. Jeg har fået min nattesøvn igen, hvilket jeg er taknemmelig for.
Jeg kan varmt anbefale andre i samme situation at prøve behandlingen. 

– Asger fra Sønderborg

Jeg går til DermaOXY behandling på Akupunkturgården Haldrup. Jeg nyder det rigtig meget, og anbefaler det til andre. Min hud fugtighed blev øget fra 32,4 til 61.2. Jeg bruger også produkterne: Exfoliating Scrub, Dag, Nat og Øjen cremen. De er meget lækre og drøje i brug.

– Dorte Skov

Kære Inge. Tusind tak for din tid igår på en søndag hvor jeg havde et kæmpe hold i nakken, jeg har haft en dejlig dag på arbejde og det er praktisk talt næsten væk. Det er simpelthen utroligt hvad du kan og jeg glæder mig til opfølgning her sidst på ugen 🙂 du er et kæmpe talent. ♥♥♥

– Thomas Neuchs

For en måned siden var jeg ude hos Inge og fik akupunktur som hjælp til rygestop, og jeg må sige at det er gået over al forventning. Efter behandling i hendes yderst kyndige hænder er røgen fortid.

– Anders Jensen

Min glade og stolte datter Maja sender dig et KÆMPE tak-.Hun er glad for, at du med kun 2 behandlinger har fået smerte og betændelse væk fra hendes knæ så hun igen kan dyrke motion.Og stolt over du har været sponcer for hende til skolens”Børn løber for børn” – hun klarede 11 runder, så du har doneret kr 500 som går ubeskåret til børne cancer fonden.

– Anja Skjødt