Åbningstider:
Man: 9-18
Tirs - Tors: 9-17
Fre: 9-12
D. 26 november 2016

Cell Com

Cell Com System er til opretholdelse af cellekommunikation mellem celler og organers normale sunde funktioner og smertefrihed.

Kroppen består af milliarder af celler, der i grupper har ganske specielle funktioner i forhold til organet og organerne imellem. For at et så kompliceret system kan fungere, findes der en række systemer, der hele tiden sikrer balance for den enkelte celle, cellerne imellem og for organerne.

Hjerne, nervesystem, hormonsystemer og kemiske kontrolsystemer er kendte eksempler på sådanne kontrolsystemer. Nogle af disse - måske alle - er overordnet reguleret af elektriske signaler og impulser, der kan måles på hudoverfladen langs de såkaldte meridianer kendt fra klassisk akupunktur, men også via ikke kendte baner fra hudoverfladen og dybt ind i kroppen.

Uden styresystemerne ville der hurtigt opstå kaotiske tilstande lokalt og i kroppen som helhed. Lejlighedsvis svigter styresystemerne, måske på grund af udefra kommende angreb (f.eks. infektioner og kemiske påvirkninger fra omgivelserne).
Sådanne "fejlsignaler - cellekommunikationssignaler" opfattes forkert af styresystemerne. Der opstår sygdom.

Det vil sige med udgangsposition i de behandlingsreaktioner, der opleves af patienter og efterprøve om de samme reaktioner kan reproduceres, sammenlignes og identificeres hos andre patienter med samme lidelser, indenfor fællesbetegnelsen "smerte- & immunterapi" og udført Cell Com System.

 

Jeg bruger Cell Com  sammen med  BBRS/PAS ( Basic Bio Regulatory System / Parallel Akupunktur System ) udviklet af en af danmarks grand old mænd indenfor akupunkturens verden Hugo Nielsen.
Systemet der via mikro biologisk metode, altså her taler vi om cellens DNA niveau, neurotransmitter, enzymer osv. kan finde blokeringen i kroppen. Helt ned i kroppens byggestene for vores eksistens.

Tilbage til oversigt

bubble