Har du ømme muskler eller ‘ondt i kroppen’? Ved brug af bindevævsmassage er det muligt at påvirke det autonome nervesystem, og det kan således lade sig gøre at påvirke kroppens muskler til afslapning i stedet for spænding.

Hos Akupunkturgården Haldrup er du under kyndig behandling af mig, Inge-Vibeke Eskholm. Jeg har lang erfaring med at udføre bindevævsmassage i Horsens ved Vejle og Aarhus – relevant for personer med skader, spændte eller ømme muskler.

Jeg tilbyder helkropsbehandlinger, som afgifter både muskler og bindevæv. Det gør jeg med udgangspunkt i den moderne Cupping Massage, som består i at køre sugekopper over bindevævet. Det skaber et undertryk, der frigiver de affaldsstoffer og den syre, som er bundet i vævet, og det tillader kroppen at udskille de dårlige stoffer gennem lymfesystemet.

Du kan læse meget mere om mine tilbud inden for – og de mange fordel ved – Cupping Massage her.

Kontakt os i dag, hvis du har ‘ømhed i kroppen’
Mange oplever ‘ømhed i kroppen’, hvilket af flere eksperter formodes at være stivhed i bindevævet. Jeg stiller gerne min ekspertise til rådighed for dig i form af en faglig professionel undersøgelse af dine fysiske problemer.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 23 93 19 30. Du kan ligeledes booke en tid til bindevævsmassage online via dette link.

Jeg glæder mig til at tage imod dig i klinikken på Møllebæk 96 i Horsens – tæt på både Vejle og Aarhus.