Lider du af tør eller våd AMD – også kendt som øjenforkalkning – kan det være, at du skal gennem en AMD-behandling.

AMD står for ‘Age-related Macular Degeneration’, og sygdommen resulterer i en gradvis forværring af synet. I sidste ende kan det føre til visuelle hallucinationer (ikke som følge af mentale sygdomme) samt blindhed.

Mine AMD-behandlinger tilbydes i Horsens ved Aarhus og Vejle. Du skal regne med 6 behandlinger, én hver uge. Herefter er det rigtig godt at komme til opfølgende behandling hver, eller hver anden, måned.

Jeg kan desværre ikke hjælpe alle – men jeg vil love, at jeg vil gøre alt, hvad jeg formår! Nogle af mine AMD-kunder har efter 6 behandlinger kunnet læse avisen igen.

Jeg er uddannet ved Thomas Borgå fra Akupunkturhuset i Skive.

Personligt tilrettet AMD-behandling
Kunderne i min klinik henvises ofte af de lokale optikere i Horsens.

Jeg sørger altid for at tilrettelægge en behandlingsplan, der tager udgangspunkt i din situation – særligt i forhold til livsstil og medicinforbrug. Grundig dialog er altid en del af mit arbejde, og du kan forvente en høj grad af inddragelse. Du er altid velkommen til at spørge mig, hvis du er i tvivl om noget vedrørende din behandling.

AMD-behandlingen foregår med akupunktur. Øjenakupunktur-behandlingen kan styrke blodforsyningen til øjnene og virke afgiftende og udrensende på leveren. Denne akupunkturbehandling har positiv effekt på kontrastsyn og visus. Visus er den visuelle opløsningsevne eller synsstyrken, der udmåles på en synstavle.

Har du spørgsmål til mig, eller vil du gerne bestille en tid til en behandling, er du velkommen til at ringe på telefon 23 93 19 30. Du har også mulighed for at booke en tid online via dette link. Jeg indleder enhver behandling med en grundig samtale, hvor vi klarlægger de gældende forhold for dig samt behandlingstypen.

Jeg glæder mig til at tage imod dig i klinikken på Møllebæk 96 i Horsens, nær Aarhus og Vejle.