Hvis du lider af noget af det ovenstående, kan du få behandling med akupunktur, øreakupunktur (auriculoterapi/auriculomedicin), microlight, Premio 40 og Klasse 4 Laser til at afhjælpe din situation.

Et godt billede af akupunktur er at forstille sig din krop som en motorvej. Det er vigtigt, at du ved, hvor du kan dreje til og fra, og din bil har brug for energi i form af diesel/benzin, så den ikke går i stå.

Det er akkurat det samme med din krop, der også har brug for energi, så den ikke går i stå. I akupunktur er hver meridian som en motorvej, og hvert punkt er en tankstation med en hvirvel af energi.

Din krop har omkring 365 akupunkturpunkter, som er placeret på 20 forskellige meridianer. Målet med at nåle akupunkturpunkter er at fjerne forhindringer og genoprette strømmen af energi i alle dine organer.

TCM – eller traditionel kinesisk medicin – er et gammelt, helbredende system, der praktiseres over hele verden og vinder stor popularitet som en levedygtig form for alternativ medicin.
TCM handler om forebyggelse og at finde årsagen til sygdommen, hvilket betyder, at det vil have langsigtede fordele for dig.

Jeg er en glad, uddannet TCM-akupunktør, og både børn og voksne er velkomne her.

Smerter er kroppens naturlige signalapparat, der fortæller, at der er noget galt, og hvor problemet er. Akupunktur er den hurtigst virkende behandling til at lindre eller helt fjerne smerter/lidelser uden brug af medicin. Du skal regne med, at jo mere du er ramt, des flere opfølgningsbehandlinger skal der til – ellers er det ligesom, at du helt skal starte forfra.

Er du i tvivl om din situation, er du velkommen til at kontakte os.